Bursaspor'u şoke eden Belluschi teklifi

Bursaspor'u şoke eden Belluschi teklifi

SPOR Haberleri

Taye Taiwo'nun durumunu konuşmak için Bursa'ya gelen menajeri, Fernando Belluschi'yi de Katar veya Suudi Arabistan'a götürebileceğini söyledi.

Bursaspor'da yabancı futbolcuların durumu belirsizliğini koruyor. Recep Bölükbaşı yönetimi teknik direktör Şenol Güneş'in arzusu doğrultusunda takımdan gönderilmesi düşünen ve 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taye Taiwo, menajerini Bursa'ya çağırdı. Marco Kandemir ile Taiwo'nun durumunu görüşen yönetim, futbolcu ile yollarını ayırmak istediğini ifade etti. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Taiwo'nun İngiliz kulüpleri ile ilgilendiği öğrenildi. nbsp;

BELLUSCHİ TEKLİFİ
Öte yandan Belluschi'nin de menajerliğini yapan Kandemir, yeşil-beyazlı yönetime yıldız futbolcunun akıbetini sordu. Kandemir, Belluschi'nin takımda düşünülmemesi durumunda Katar veya Suudi Arabastan'a götürebileceğini yönetime iletti. Yeşil-beyazlı yönetimin ise Belluschi'yi göndermeyi kesinlikle düşünmediklerini ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...