Ata Demirer müzik albümü çıkardı

Ata Demirer müzik albümü çıkardı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü komedyen Ata Demirer 'Alaturka' adında bir müzik albümü çıkardı

Ünlü komedyen Ata Demirer, "Alaturka" adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu. BKM Müzik imzasıyla satışa çıkan albüm için önceki akşam yemek daveti verildi. "Hayat çok kısa, hayalleri gerçekleştirmek lazım.
Benim de bir hayalim vardı, beni yetiştiren, üzerimde emeği olan konservatuvar hocalarıma da bir gönül borcum vardı, bu albümle hayalimi gerçekleştirdim" diyen Demirer, albümde yer alan şarkıları seslendirdi.
DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI
Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ-Zafer Çika, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Hakan Algül, Tarık Ünlüoğlu, Suzan Kardeş ve Necati Akpınar da gecede Demirer'i yalnız bırakmadı.
'FILDIR FILDIR HAYRİYE'
Bütün gece eğlenen ekip Ata Demirer'in şarkılarına eşlik etti, dans etti. "Peşrev-Osman Bey", "Böyle Mi Esecekti" , "Hayat Budur", "Değmen Benim", "Dürüyemin Güğümleri", "Enginde Yavaş Yavaş" gibi bir çok parçayı albümünde seslendiren Ata Demirer ayrıca albümde yer alan "Fıldır Fıldır Hayriye" için bir klip hazırladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...