Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kırıkkale'de feci tren kazası! Bir annenin en zor anı...

/ Kaynak: İHA
Kırıkkale'de feci tren kazası! Bir annenin en zor anı...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırıkkale'de annesini uğurlamak için bindiği trenden inmeye çalışan şahıs, dengesini kaybetmesi sonucu tren ile peron arasında sıkışarak can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Oktay Şalış (46) isimli vatandaş, saat 08.30 sıralarında annesi Ayşe Şalış'ı Ankara'ya trenle göndermek için Kırıkkale Tren garına geldi. Sivas'tan Ankara'ya gittiği öğrenilen TCDD'nin 51531 sayılı Van Gölü Ekspresi trenine annesini bindiren şahıs, hareket eden trenden inmek istedi. Telaşla trenden atlayan Oktay Şalış, peron ile tren arasında sıkıştı. Ağır yaralanan Şalış olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Bu aradan trenden inen anne Şalış da oğlunun öldüğünü görünce sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Oktay Şalış'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...