Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'ndaki cinayetin nedeni 'Esad' çıktı!

/ Kaynak: İHA
Beyoğlu'ndaki cinayetin nedeni 'Esad' çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyoğlu'nda dün valizde bulunan Suriyeli bir kadına ait cesedin katil zanlısı görüntülerde valizi taşıyan kardeşi çıktı.

Beyoğlu Bülbül Mahallesi Aşıklar Sokak üzerinde dün sabah saatlerinde temizlik yapan belediye işçileri, valiz içinde bir kadın cesedi bulmuştu. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde iki kişinin valize koydukları cesedi sokakta taşırken güvenlik kameralarına yakalandıkları tespit edildi. Öldürülen genç kızım Suriye uyruklu M.A. (24) olduğunu belirleyen polis, dün akşam saatlerinde cesedin bulunduğu bölgenin yakınındaki bir adrese baskın düzenledi. Polis, cinayetle ilgili öldürülen genç kızın kardeşi R.A.'yı (17) gözaltına aldı. "Ablamı ben öldürdüm" dediği öğrenilen R.A., Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. R.A.'nın burada avukatına, "Ablam Esed yanlısıydı, biz de muhalifleri destekliyorduk. Bir tartışma çıktı. Ondan sonra bıçakladım" dediği öğrenildi.


Güvenlik kamerası görüntülerinde oğlu ile birlikte kızının cesedini taşıdığı görülen babanın ise arandığı öğrenildi.Öte yandan Suriyeli aileyle aynı apartmanda oturan komşusu, "Cinayetin burada olup olmadığını bilmiyorum ama kendi kızlarıydı. Aile Suriyeli" dedi.


"İNTERNETTEN CİNAYET HABERLERİNE BAKMAK İSTEDİ"


Katil zanlısı R.A.yı çalıştığı emlakçıdan tanığını belirten Aydın Arslan ise, "Dün sabah çayı burada içtik. Bir bardak daha çay isteyince benim dükkanıma getirdi. Biz o sırada haberlere bakıyorduk. Kasanın tarafına geçmek istedi. 'Ben de bakayım' dedi. O sırada panik halindeydi. Panik halindeydi. Zaten her gün internetten Suriye'de boğazı kesilenlerin görüntülerini seyrediyordu. Dün hep tedirgindi" diye konuştu.R.A.'nın emlakçıda birlikte çalıştığı bir kişi ise, "Tahmin etmiyordum onun olduğunu. Sakin bir hali vardı. Çalıştığımız için haberleri izleyemedik. Onun yaptığını yeni öğrendik. Hala inanmıyoruz. Çok sakin biriydi" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...