Marmaris'te korkutan yangın!

/ Kaynak: AA
Marmaris'te korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / AA

Marmaris'te hediyelik eşya dükkanında çıkan yangından yükselen dumanların çarşıyı kaplaması nedeniyle vatandaşlar ve turistler zor anlar yaşadı.

Marmaris'te bir hediyelik eşya dükkanında çıkan yangın, söndürüldü. Tepe Mahallesi 42 Sokak'taki hediyelik ürünlerin satışı yapılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dükkandaki plastik eşyaların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alıp vatandaşları uzaklaştırdı. İş yerinin bulunduğu apartmandaki vatandaşlar da tahliye edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Dumanların Marmaris Kapalı Çarşı'nın bazı bölümlerini kaplaması nedeniyle çarşı esnafı ve turistler zor anlar yaşadı.

Marmaris Kaymakamı Kamil Köten ile İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da olay yerine gelerek, yangın hakkında bilgi aldı.

İş yerinde hasara yol açan yangının elektrik kontağından çıktığının tahmin edildiği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...