TFF'de kritik toplantı başladı!

TFF'de kritik toplantı başladı!

SPOR Haberleri

Son olarak Ünal Aysal'ın hedef tahtası haline gelen Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF yönetim kurulu İstinye'deki merkezinde toplandı.

TFF yönetimi İstinye'deki merkezinde başlayan toplantısında mali genel kurul tarihini belirleyecek ve ayrıca 2013-14 sezonunun tesciliyle ilgili kararını verecek.Son olarak Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın hedef tahtası haline gelen Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF yönetim kurulu İstinye'deki merkezinde toplandı.Demirören başkanlığındaki yönetimin gündeminde TFF mali genel kurul tarihinin yanı sıra liglerin tescilinin bulunduğu öğrenildi. TFF yönetiminde bazı kulüplerin seçime dönüştürme çabasında olduğu mali genel kurulun 20 temmuz tarihi gibi yapılması düşünüldüğü öğrenildi.TFF yönetimi bugün ayrıca 2013-2014 futbol sezonunun tescilini de karara bağlayacak.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...