Mehmet Ali Erbil, ekrana dönüyor! İşte yeni programı

Mehmet Ali Erbil, ekrana dönüyor! İşte yeni programı

MAGAZİN Haberleri

Dünya televizyonlarında rating rekorları kıran yarışma programı 'Eyvah Düşüyorum' sunucu Mehmet Ali Erbil ile Haziran ayında Star'da başlıyor.

Çin'den Amerika'ya, Uruguay'dan İspanya'ya kadar dünyanın dört bir yanında yayınlanan 'Eyvah Düşüyorum' değişen formatı ile yeniden ekrana dönüyor. Büyük ödülün 250 bin TL olduğu yarışmada ana yarışmacı ve onu düşürmek isteyen 10 yan yarışmacıya karşı kıyasıya bir yarışın içine girecek. nbsp;Erbil, Endemol Türkiye ve Star TV markası 'Eyvah Düşüyorum' ile kariyerine yeni bir 'efsane program' eklemeye hazırlanıyor.


Mali, 2 yıl sonra ekranda


Yaklaşık 2 yıldır seyirci karşısına 'güçlü ve prestijli' bir formatla çıkma arayışını sürdüren Erbil, 'Eyvah Düşüyorum' ile yaz boyu Star ekranında izleyici karşısına çıkacak.Endemol Türkiye'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği 'Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum' yarışma programının tanıtımlarının Star TV'de yayınlanmasını takiben www.eyvahdusuyorum.com ve www.startv.com.tr nbsp;adreslerine binlerce yarışmacı başvurusu yapıldı.
Medyatava
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...