Salih Uçan adım adım Roma'ya gidiyor

Salih Uçan adım adım Roma'ya gidiyor

SPOR Haberleri

Roma'nın Salih Uçan ısrarı sürüyor.Teklifleri reddeden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da, Serie A ekibinin teklifini tekrar düşünmeye karar verdi.

Fenerbahçe ile Roma kulübü arasında süren transfer görüşmelerinde ilerleme kaydedildi.

Teknik direktör ersun yanal'ın da "gidebilir" raporu verdiği genç yıldız için İtalyan ekibi ile yapılan pazarlıklarda ortak bir noktaya gelindi.

Camiadaki "Salih'e gelen bu teklif değerlendirilmeli" görüşüne karşı çıkan başkan Aziz Yıldırım da 20 yaşındaki oyuncuyu İtalyan takımına gönderme konusunu tekrar düşündüğü belirtildi.

Özellikle Diego ile anlaşılmasının ardından orta sahada birçok alternatifin arasında kalan Salih Uçan'ın Avrupa'dan gelen bu teklifi değerlendirmek istemesi Yıldırım'ın kararını tekrar gözden geçirmesine neden oldu.

Salih'in Roma transferini bir fırsat olarak gördüğü ve Serie A'da forma giymek istediğini yakın çevresine de ilettiği dile getirildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sarı lacivertli ekiple Roma'lı yöneticilerin 10 milyon euroluk bedelde el sıkışmaları bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...