Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Töre olayı Alman basınının manşetlerinde

Gökhan Töre olayı Alman basınının manşetlerinde

SPOR Haberleri

Türk basınında çıkan Gökhan Töre'nin Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çektiği iddiası, Almanya'da da geniş yankı buldu.

Bild gazetesinde yer alan habere göre tartışma bir gece kulübünde başladı. Oradan otel odasına taşındı.
nbsp;
Bild'in iddiasına göre, 15 Ekim 2013'te Türkiye ile Hollanda arasında İstanbul'da oynanan maç sonrası oda arkadaşı olan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, bir arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti.
nbsp;
Buraya Gökhan Töre ve bir arkadaşı da geldi. Töre'nin arkadaşıyla Toprak'ın arkadaşı arasında kavga çıktı. Sorun yatıştırıldıktan sonra Çalhanoğlu, Toprak ve arkadaşı otele gitti. Üç arkadaş odaya çıktılar. nbsp;
nbsp;
Kısa süre sonra Töre ve arkadaşı da otele ulaştı. Toprak ve Çalhanoğlu'nun odasının kapısına dayandılar ama kapıyı açtıramadılar. İkili aşağı inip otel yetkililerinden odanın anahtarını temin etti. Töre'nin arkadaşı, odaya girdikten sonra silah çekip Toprak ve Çalhanoğlu'na yöneltti.
nbsp;
Bu habere Hamburger Morgenpost da yer verdi. Gazeteye göre Türkiye-Hollanda maçından sonra otel odasında Gökhan Töre, Ömer Toprak'ın ağzına, Hakan Çalhanoğlu'nun dizine silah tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...