Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da öldürülen 3 mühendise son veda

Afganistan'da öldürülen 3 mühendise son veda

GÜNDEM Haberleri

Afganistan'da üç gün önce düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybeden üç Türk mühendis İstanbul, Ankara ve Kayseri'de toprağa verildi.

Afganistan'ın Nangerhar vilayetinde, üç gün önce düzenlenen intihar saldırısında nbsp;hayatını kaybeden üç Türk mühendis toprağa verildi.

Ümit Ünal'ın cenazesi, İstanbul'un Tuzla ilçesindeki Kurtköy TOKİ Siteler Camisi'ne getirildi. Törende taziyeleri Ümit Ünal'ın kardeşleri Erkut ve Emrah Ünal kabul etti.

Törene, Ünal'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Merkez Komutanı Tuğgeneral Vahap Özoğlu, CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz ile vatandaşlar katıldı.

Ünal'ın cenazesi, Tuzla'daki Şeyhli Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene, Türk Silahlı Kuvvetleri, CHP ve İstanbul Valiliği adına çelenk gönderildi.

ANKARA'DAKİ TÖREN
Saldırıda hayatını kaybeden Fuat Taş'ın cenazesi Ankara'nın Karşıkayaka mezarlığında defnedildi.

Ahmet Efendi Camisi'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına Taş'ın eşi Fatma Taş, çocukları Muhammed, Furkan ve Mahmut Sami Taş, Afganistan'ın Ankara Büyükelçisi Amanullah Jayhoon, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral İlhan Talu ile yakınları katıldı. Büyükelçi Jayhoon ve Korgenaral Talu, aileye başsağılığı diledi.

Namazın ardından Taş'ın cenazesi, Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

SON KEZ GÖRMESİNE İZİN VERİLMEDİ
Hayatını kaybeden inşaat işçisi Halil Gül'ün cenazesi ise Kayseri'nin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.

Evli ve 7 çocuk babası Halil Gül'ün cenazesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan ambulansla alınarak Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Gülşen Gül, eşini son kez görmek istemesine müsaade edilmeyince fenalık geçirdi. Gül'ü yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Türk bayrağına sarılı tabutla getirilen Gül'ün cenazesi kılınan namazın ardından Karatay Mezarlığı'nda defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...