Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vodafone Arena'dan şok haber!

Vodafone Arena'dan şok haber!

SPOR Haberleri

Vodafore Arena'da işler planlandığı gibi gitmiyor.

Beşiktaş yönetiminin 30 Ağustos'a yetişmesini istediği yeni stadın çatı sorunu nedeniyle ocak ayına sarkacağı açıklanmıştı. Ama son veriler, açılışın Nisan 2015'den önce olamayacağı yönünde.
Yeni stadı ağustos ayında açmayı planlayan siyah-beyazlıların, en az 8 aylık bir gecikme yaşayacağı tahmin ediliyor.
3 Haziran 2013'de başlayan yıkım çalışmaları ile inşaatına start verilen Vadofone Arena Stadı'nın 30 Ağustos 2014'de tamamlanması planlanmıştı. Ancak stat çatısının imalat ve montaj aşamasının yaklaşık 9 ay sürecek olması nedeniyle, açılış en iyi ihtimal ile 2015 Nisan ayına yetişebilecek.
Yaşanan bu durum sonrası yönetim ilk olarak stadı çatısız açma fikrini değerlendirmişti. Fakat çatının sonra monte edilmesi sırasında 15'ten fazla büyük vincin sahaya girecek olması çimi kullanılmaz hale getirecek. Ayrıca stat aydınlatmalarının çatıda yer alması yönetimin bu fikirden vazgeçmesine neden oldu. 17 milyon euro'ya mal olacak ve elektirik üretimi de sağlabilecek çatının montajı, kaba inşaatın bitiminden hemen sonra yapılamaya başlanacak. Bu planlama doğrultusunda Vadofone Arena tam olarak 2015 Nisan ayında hizmete girebilecek.
Yaşanan bu durum sonrası Beşiktaş, stat inşaatı tamamlanana kadar Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Siyah-beyazlı yönetim bir ay önce Olimpiyat Stadı'nı kullanmak için gerekli görüşmeleri yapmış ve maç başı 100 bin tl kiralama bedeli ile karşılığında 1 sezonluk anlaşmaya imza atmıştı.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...