Cinayetin nedeni belli oldu

Cinayetin nedeni belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i öldürdüğünü itiraf eden Prof. Dr. Ahmet G., cinayeti anlattı.

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, boğazını keserek öldüren Prof. Dr. Ahmet G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İki öğretim üyesiyle ilişkisi olduğu öne sürülen sekreter Asuman S. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Konya Selçuk Üniversitesi'nde görevli doçentin odasında öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar netleşiyor.
İddiaya göre doçent Celalettin Özdemir, kendisiyle ilişkisi olan fakülte sekreterinin Profesör Ahmet G. ile de görüştüğünü öğrendi.


Özdemir, evli olan 55 yaşındaki Profesör Ahmet G.'yi ilişkisini açığa çıkarmakla tehdit ederek, YÖK'e şikayet edeceğini söyledi.


Olay günü Özdemir'in odasına giden Profesör Ahmet G,, tartıştığı doçent Celalettin Özdemir'i bıçaklayarak öldürdü.


Ahmet G. ifadesinde cinayeti işledikten sonra kapıyı kilitlediğini, anahtarları da fakültenin bahçesindeki ağacın altına gömdüğünü anlattı.


İddiaya göre Profesör Ahmet G., sekreter Asuman S.'ye cinayeti anlattı.


Adliyeye sevk edilen Profesör Ahmet G. tutuklandı. 28 yaşındaki fakülte sekreteri Asuman S. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Ahmet G.'nin aynı üniversitede dekan olan eşi de gözaltına alındı. Zanlının eşi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.


ntvmsnbc

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...