Fener'de yeni hedef Pektemek!

Fener'de yeni hedef Pektemek!

SPOR Haberleri

Diego Ribas'ı Beşiktaş'ın elinden kapan Fenerbahçe şimdi de genç golcüsü Mustafa Pektemek'e göz dikti

Geçen sezon kadrosunda yerli golcü olmadan mücadele eden Fenerbahçe, yabancı kontenjanındaki değişikliğin ardından bu eksiği gidermek için çalışmalarını hızlandırdı. Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok, Adem Büyük gibi isimlerden istediği sonucu alamayan sarı-lacivertliler gözünü Beşiktaş'ın 25 yaşındaki milli golcüsü Mustafa Pektemek'e dikti. Ersun Yanal'ın ısrarla kadroya katmak istediği Mustafa'yla temasa geçtiği öğrenilirken, Cenk Tosun transferiyle kadrodaki yeri zora giren genç golcünün de ayrılık hazırlıkları yaptığı öne sürüldü. Diego Ribas transferinde karşı karşıya geldiği Beşiktaş'tan şimdi de sözleşmesi devam eden bir oyuncu almak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin iyi ilişkiler içinde olduğu rakibini kırmamak için beklentilerin üzerinde bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. nbsp;
Diego'yu unutmadılar
Gökhan Töre'nin boşluğunu kapatmaya çalışan Beşiktaş'a Mustafa karşılığında ilk etapta Stoch takası önermeye hazırlanan Fenerbahçe Yönetimi'nin bu teklifin kabul görmemesi halinde bir miktar da nakit sunacağı gelen haberler arasında. Pektemek'in Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmesi sarı-lacivertlilerin elini kuvvetlendiriyor. Ancak siyah-beyazlıların yerli golcü sıkıntısı çeken Fenerbahçe'ye Diego Ribas transferindeki çalım nedeniyle Mustafa konusunda kolaylık sağlamayacağı öne sürülüyor.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...