Yıldırım'dan Fenerbahçelileri üzecek transfer açıklaması!

Yıldırım'dan Fenerbahçelileri üzecek transfer açıklaması!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu yıl Diego Ribas'tan başka transferlerinin olmayacağını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün 2013 yılı olağan mali genel kurulunda bir konuşma yaptı. Yıldırım, Atletico Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Diego Ribas'ı transfer ettiklerini belirterek, "Kendisi ile şartlarda anlaştık. Ama henüz imza atmadığı için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmedik. Ay sonunda gelecek. Onun dışında transfer yapmayacağız. Diego Ribas ile transferi kapattık" dedi.
"BÜTÇELER BELLİ BİR DÜZEYİN ÜSTÜNDE"
Bütçelerin belli bir düzeyin üstüne çıktığını vurgulayan Yıldırım, "O yüzden 1 milyon üye projesi ile yola çıktık. Uzun süreçli bir çalışma. Bu çalışma sonuçlanınca neler olduğunu göreceğiz. Başarabilirsek, kulübümüze maddi ve manevi olarak bir haz verecektir" diye konuştu.
"CANER'LE İSTEDİĞİMİZ ŞARTLARDA ANLAŞTIK"
Yıldırım, sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin ile anlaştıklarını ifade ederek, "Caner'le istediğimiz şartlarda bir anlaşma yaptık. Bunun dışında bazı kulüplerin yaptığı gibi transfer çalışmaları kulübü batırır. Biz hukuk kuralları içerisinde, kanunlar çerçevesinde kulübü idare etmeye çalışıyoruz. 2 yılda 100 milyon dolara yakın vergi ödedik. Bununla gurur duyuyoruz. 1 milyon üye ile Fenerbahçe düzlüğe çıkacaktır. Borçlarımızı çözdükten sonra geri kalanın yatırıma dönmesini sağlamak istiyoruz. Bazı mercilerin müdahaleleri ile istediğimiz noktalara gelemiyoruz. Örneğin; Fenerbahçe Üniversitesi'nin onayı hala çıkmamıştır" şeklinde konuştu.
"İSVİÇRE'DE MAHKEME DEVAM EDİYOR"
CAS'ın Avrupa kupalarından men kararına İsviçre'de dava açtıklarını hatırlatan Yıldırım, "İsviçre'de mahkeme devam ediyor. CAS'ı mahkemeye verdik. CAS, kararı resmi olarak kamuoyuna açıklamadı. Sebebi Türkiye'deki davaların devam etmesi. Kararı kulüplere tebliğ etti. Bu kararın içerisinde oy birliği olan konular kadar olmayanlar da var. Bizim şike ile ilişkili olmadığımızı belirttiğimiz bir beyanımız var. Bize ceza verdiler halbuki bunun üzerinden bize ceza veremezler" ifadelerini kullandı.
"UEFA KENDİ YANDAŞLARINI KORUR"
Yıldırım, UEFA'nın kendi yandaşlarını koruduğunu belirterek, şunları söyledi:
UEFA da bizim hukuk gibi olmuş. Blatter'in durumunu görüyorsunuz. Ben de bazı şeyler biliyorum. Trabzonspor ile Levent Bıçakçı'nın maddi ilişkileri var. Bunlar çok ilginç ilişkiler ama bugün bunları konuşmayacağım. İnşallah UEFA kendisine davrandığı gibi Türkiye'ye de davranır. Türkiye sahipsiz bırakılmıştır. Kulüplerin kendi çabaları dışlında hiçbir savunma yapılmamıştır."
"3 TEMMUZ'U UNUTMADIK"
3 Temmuz'u unutmadıklarını vurgulayan Yıldırım, "Unutmayacağız. Bir gün bu ülkede hukukun, özgürlüğün olacağına, herkesin çıkacak kararlara saygı göstereceğine, şike yapanların bizlere suçlama yaptıklarının ortaya çıkacağına inanıyorum. Şikeyi bu ülkeye sokanların bizi suçlaması bizi çok üzüyor. Biz 2006'da, 2009'da ve 2012'de yine son maçta şampiyonluğu kaybettik. Bu operasyonları yapmış olsaydık son maçlara kalmazdık. Önümüzdeki sene de son maçlara kalmadan şampiyon olacağız inşallah" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...