Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brezilya Milli Takımı'na 'taraftar' şoku

Brezilya Milli Takımı'na 'taraftar' şoku

SPOR Haberleri

Brezilya, dünya kupası öncesinde oynadığı son hazırlık maçında Sırbistan'ı 1-0 mağlup etmesine karşın, oynanan oyun taraftarı memnun etmedi.

2014 Dünya Kupası'nın açılış karşılaşmasını Hırvatistan ile oynayacak Brezilya, hazırlık maçında benzer bir futbol ekolüne sahip Sırbistan'ı tek golle mağlup etti. Sambacıların ilk yarıda ortaya koyduğu futbol taraftarların tepkisini çekti.

Fred'in golüyle karşılaşmadan galip ayrılan ve son 16 maçta 15. galibiyetini alan Sambacılar'ın özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu futbol Brezilyalı futbolseverlerin tepkisini çekti. Taraftarlar, ilk 45 dakikada Sırbistan kilidini açamayan Brezilya Milli Takımı'nı ıslıkladı.

Karşılaşma sonunda kameraların karşısına geçen David Luiz, dünya kupasındaki ilk maçlarını Hırvatistan'a karşı oynayacaklarını hatırlatarak, Sırbistan'ın da benzer bir futbol ekolüne sahip olduğunu söyledi.

Sırbistan'ın kendilerine karşı defansif bir futbol anlayışını tercih ettiğini belirten David Luiz, bu yüzden zorlandıklarını ancak Hırvatistan'ın daha ofansif bir futbol oynayacağına inandığını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...