Sneijder: Mourinho ile staj yapacağım

Sneijder: Mourinho ile staj yapacağım

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Dünya Kupası öncesinde umut dolu konuştu ve kupayı kazanabileceklerini söyledi.

Hollanda basınından Nusport'a konuşan yıldız orta saha, "Finallere geldiğimizde, önceki turnuvalarda olduğu gibi beklentiler süper yüksek değildi. Ancak eğer 3 maç sonunda 9 puan almayı başarırsak, bir anda favori konumuna geliriz. Böyle olacağını hissediyorum, çok ciddiyim." diye konuştu. İspanya'ya finalde yenilmeleri hakkında da konuşan Sneijder, "Kaçırdığımız şeylerin bir bedeli var. 4 yıl önce kupayı kaldırmaya çok yakındık. Dünya Kupası tecrübesi çok önemli, ben bunu kaçırmadım. Ekstra bir şeyler yapmak istiyorsanız, bunu aşkla yapmalısınız. Gerçekten geri dönmek için savaşmalıydım, çok çalıştım. Fit değildim, formda değildim. Çalıştım ve geri geldim." ifadelerini kullandı.


GALATASARAY İÇİN...
Dünya Kupası'nda sakatlanmamak için dikkatli olacağını da sözlerine ekleyen Sneijder, "Eğer sakatlık yaşanırsa, Galatasaray bundan büyük zarar görür. Bunun iyileşme süreci de var, forma girme süreci de var. Bu yüzden kafayı kullanarak oynayıp, sakatlanmamam lazım." dedi. Takımın teknik patronu Louis van Gaal'ın kaptanlığı ondan alması ile ilgili olarak ise, "Kaptanlığın benden alınması ile ilgili diyebileceğim sadece iki şey var. 'Boşver ve şimdiye kadar yaptığın iyi şeyleri yapmaya devam et'. Ben de tereddüt etmeden böyle yaptım." şeklinde konuştu.


'HOLLANDA İÇİN ÖNEMLİYİM'
Ülkesi için hala önemli bir silah olduğuna dikkat çeken Hollandalı, "Herkes benim önemli olduğumu düşünüyor. Evet, Sneijder'in değeri düştü, ancak bu benim ekstra motivasyon elde etmemi sağladı. Eğer formdaysam, bu takım için önemliyim. Muhteşem hissediyorum ve takım ruhu da oldukça iyi. İki sene öncesine kıyasla, tamamen yeni bir takımımız var. Yolun daha başındayız, ancak bu takıma yeniden pozitif bir bakış açısı getirdik." diye konuştu.


Özel antrenman yapmamız gerekli, yapmayanların kendi sorunu. Biz doğru yolda ilerliyoruz. Genç takım arkadaşlarım da nbsp;Dünya Kupası tecrübesini elde edecekler. Öte yandan her gün gelişiyorlar. Oyuna bakışları da değişiyor. Martins Indi çok yetenekli bir isim. Artık daha zorlu liglere açılma zamanı da geldi. Takımımızda onun kalitesinde 3-4 genç daha var." dedi.


'MOURINHO İLE STAJ YAPACAĞIM'
Futbolu bıraktıktan sonra Mourinho'nun yardımcısı olma fikrine sıcak baktığını belirten Wesley, "Mourinho'nun antrenörü olma fikri gerçekten eğlenceli. Her durumda Jose Mourinho'nun stajyeri olacağım. O bana bunun sözünü verdi ve sözünün arkasında duracaktır, bundan eminim. Onunla zama geçirmeyi seviyorum. Futbolda bu tip teknik direktörlere ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.


'KICK BOKS GÖZLERİMİ AÇTI'
Kick boks antrenmanları ile kendini genç hissettiğini belirten Sneijder, uzun yıllar futbol oynamaya devam etmeyi planladığını da belirtirken, "Şu anda bu turnuvaya odaklandım. Dirk Kuyt da 34 yaşına geldi ve hala takımda. Yani ben daha bir Dünya Kupası daha oynayabilirim. Kick boks gözlerimi açtı, 10 yaşında gibi hissediyorum." nbsp;sözleriyle konuşmasını bitirdi.
Sneijder bu sezon Galatasaray adına pek çok kritik maçta gol attı ve asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...