Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergene Nehri'nde 3 çocuk kayboldu

/ Kaynak: İHA
Ergene Nehri'nde 3 çocuk kayboldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde 3 çocuk yüzmek için girdikleri Ergene Nehri'nde kayboldu arama çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'da 3 çocuk yüzmek için girdikleri Ergene Nehri'nde akıntıya kapılarak kayboldu. Deniz polisi ve AFAD ekipleri çocukların bulunması için çalışma başlattı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Muratlı ilçesine bağlı Aşağısevindikli köyünde 6 çocuk yüzmek için Ergene Nehri'ne girdi. Yaşları 10-12 arasında olan çocuklardan 3'ü nehirden çıkarken, 3 çocuk Umut Yonat, Bahadır Sarı, Efe Baybüre nbsp;akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Tekirdağ'da geçtiğimiz gün yağan sağanak nedeniyle su seviyesinin yükselmesi ve akıntının artmasıyla birlikte nehirden çıkamayan 3 çocuğu arama çalışmaları başlatıldı. nbsp;Deniz polisleri nehir içinde çocukları ararken, AFAD ekipleri de nehre ağ atarak çocuklara ulaşmaya çalışıyor.

Vali'den açıklama geldi

Olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Vali Yerlikaya, olay yerinde incelemelerde bulundu. nbsp;Yerlikaya, incelemelerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukları bir an önce bulmak istediklerini anlatarak, "'Tabii ümidimiz çocuklarımızı sağ bulmak ama eğer sağ değilse bile onların bedenlerini bir an önce Ergene'den alıp, götürüp mekanları cennet olsun diye toprağa vermek istiyoruz. Acımız ve üzüntümüz büyük'' dedi.Şu anda 10 kişilik kurtarma ekibinin çocukları aradığını anlatan Yerlikaya, bölgeye takviye kurtarma ekiplerinin de geleceğini belirtti.Ergene Nehri'nde 3 çocuk kayboldu

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...