Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürülen gencin ağabeyi gözaltına alındı

/ Kaynak: İHA
Öldürülen gencin ağabeyi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da, köpeğini arayan gençler tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 17 yaşındaki gencin ağabeyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokağı yanındaki boş bir arazide meydana geldi. Hasan Çotur (17), öğle saatlerinde annesi Hanım ve babası Veli Çotur'un (49) hurda kağıt deposuna geldi. Bir süre sonra ağabeyi G. Çotur ile depodan ayrılan gençten bir daha haber alınamadı. Akşam saatlerinde mahalledeki gençler kaybettikleri köpeği aramaya başladı. Mahalledeki boş arazide arama yapan gençler, çalıların arasında bir kişinin yattığını gördü. Gençlerin ihbarı üzerine 112 ve polis ekipleri olay yerine geldi. 112 görevlileri, sırtında 3 ve göğsünde 1 bıçak darbesi olan gencin öldüğünü tespit etti.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, maktulün 17 yaşındaki Hasan Çotur olduğunu tespit etti. Oğlunun ölüm haberini alan baba Veli Çotur, koşarak olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren babayı muhtar ve polis teselli etti. 112 ekipleri tarafından ambulansa bindirilen Veli Çotur, polise verdiği ifadede, "Büyük oğlum G., eşim ve Hasan öğle saatlerinde yanıma geldi. Bir süre sonra G. ile ikisi ayrıldı. Bir daha Hasan'ı görmedim" dedi.


Babanın ifadesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ağabey G. Çotur'u evinde gözaltına aldı. İlk ifadesinde cinayeti itiraf eden ağabey, daha sonra avukatı aracılığıyla verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi. İki gencin madde bağımlısı olduğu ve aralarındaki anlaşmazlık yüzünden sürekli kavga ettiği öğrenildi. Ağabey, cinayet şüphelisi olarak emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...