Galatasaray'ın transferi Salih Uçan'a bağlı

Galatasaray'ın transferi Salih Uçan'a bağlı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın stoper hedefleri arasında yer alan Eder Balanta'nın transferi, Salih Uçan'a bağlı...

Galatasaray'ın stoper adayları arasında yer alan River Plate'in genç ismi Eder Balanta için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalya'nın önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek olan dev kulübü Roma, 21 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli için 12 milyon euroluk bir teklif hazırladı. Ancak başkent ekibinin transferde acele etmediği ve bunun 2 ana nedeni olduğu kaydedildi.

SALİH UÇAN TRANSFERİ OLURSA...

Serie A'da sezon başına 2 tane Avrupa Birliği pasaportu olmayan oyuncu transferine izin verildiği ve Kolombiyalı ismin de bunlardan biri olmasının mevcut hedefleri etkilemesinden korkulduğu kaydedildi. Roma'nın Fenerbahçe'nin yıldız adayı Salih Uçan için de devrede olduğu ve bu iki isimden birini de transfer etme yoluna gidebileceği iddia edildi. Öte yandan, Roma'nın dev kulüplerin takibinde olan Mehdi Benatia için belirlediği 40 milyon euroluk teklifleri beklediği ve bu seviyede bir önerinin sonrasında stoper transferine yöneleceği belirtildi.

Güney Amerika futbolunun son yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Balanta'nın 30 milyon euroluk serbest kalma bedeli var. Gelecek vaat eden oyuncu, Galatasaray'ın stoper adayları arasında, Davide Astori ve Rhodolfo'nun ardından 3. sırada yer alıyor.(SPORX)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...