WikiLeaks'ten Twitter hesabı açan CIA'e jet cevap

WikiLeaks'ten Twitter hesabı açan CIA'e jet cevap

DÜNYA Haberleri

CIA Facebook ve Twitter'da hesap açtı. Kısa sürede 200 bin'den fazla takipçi edinen CIA'e WikiLeaks'ten anında cevap geldi.

Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA Facebook ve Twitter'da hesap açtı. Twitter'daki ilk mesajında, "Bunun attığımız ilk tweet olduğunu ne reddedebiliriz ne kabul edebiliriz" diyerek şimdiye dek yaptıkları birçok basın açıklaması ile dalga geçen istihbarat ajansı kısa sürede 200 bin'den fazla takipçi edindi.

CIA başkanı John Brennan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yeni platformlara açılarak CIA'in halk ile daha yakın bir ilişi içine girme ve onlara teşkilatın görevi, tarihi ve diğer gelişmeler ile ilgili bilgi verme imkanını elde edecek" dedi. Hesaptan atılan ikinci tweet'te ise "Twitter'a hoşgeldin dilekleriniz için teşekkürler, sizinle gizli olmayan güzel bilgileri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" denildi.

nbsp;WikiLeaks'ten Twitter hesabı açan CIA'e jet cevap

WIKILEAKS'TEN JET YANIT

CIA'in bu tweeti'ne, WikiLeaks'ten anında cevap geldi. "Hakkınızda gizli belgileri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" tweetini atan WikiLeaks bir de internet adresi paylaştı.WikiLeaks'ten Twitter hesabı açan CIA'e jet cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...