Demirel, Ukrayna Başbakanı ile buluşacak

Demirel, Ukrayna Başbakanı ile buluşacak

SPOR Haberleri

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nı değerlendirmek için Ukrayna Başbakanı ile görüşecek.

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını değerlendirmek için gelecek hafta Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ile görüşecek.

Alınan bilgiye göre, FIBA Avrupa başkanlığı seçim sonuçları açıklanmasından hemen sonra Turgay Demirel'i telefonla arayıp tebrik ederek, başarı dileklerini sunan Yatsenyuk, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını değerlendirmek üzere Demirel'i Ukrayna'ya davet etti. Bunun üzerine 10 Haziran Salı günü Ukrayna'ya gidecek Turgay Demirel, Başbakan Yatsenyuk ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Ukrayna basketbolunun efsane ismi Alexander Volkov'un da görev aldığı Turgay Demirel başkanlığındaki FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, 13 Haziran Cuma günü yapacağı toplantıda Ukrayna'da düzenlenecek 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nı görüşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...