CHP'nin adayı belli

/ Kaynak: İHA
CHP'nin adayı belli

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduğunu ve adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklayacağını belirtti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyarette basın mensuplarının cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorusunu cevaplayan CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Cumhurbaşkanı adayımız belli. Ancak genel başkanımız önümüzdeki günlerde açıklayacak. Türkiye'yi kucaklayan, herkesin sevdiği, saygı duyabileceği, toplumu germeyen, insanlarla kavgası olmayan bir adayımızı genel başkanımız ilan edecek. Benim şimdi isim vermem söz konusu olamaz. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi bu konuda çok çalıştı. Sivil toplum kuruluşlarıyla görüştü. Hem örgütlerle görüştü, kamu oyu yoklamaları yaptırdı. Sadece bizim tabanımızdan değil, toplumun bütün kesimlerinin görüşü alındı" dedi.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...