Fenerbahçe'ye iyi haber!

Fenerbahçe'ye iyi haber!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şike davasında savcı, Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ında aralarında bulunduğu 4 sanığın yeniden yargılanmasını talep etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın, yeniden yargılanma taleplerinin kabul edilmesi yönünde görüş bildirdi. nbsp;İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, hüküm giyen sanıkların infazın durdurulması ve yeniden yargılanma talepleri üzerine duruşma savcısından fikir istemişti. Bunun üzerine bir mütalaa hazırlayan savcının, sanıklar hakkında infazın durdurulması ve yeniden yargılanmaları yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, savcının mütalaasını da göz önüne alarak son kararı verecek. Mahkemeden yeniden yargılama kararı çıkarsa Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve İlhan Ekşioğlu şike davasında yeniden yargılanacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...