Ünlü şarkıcıya, Erdoğan'dan yardım eli

Ünlü şarkıcıya, Erdoğan'dan yardım eli

GÜNDEM Haberleri

Varını yoğunu kaybeden şarkıcı Mine Koşan, yaşadığı sıkıntılı döneminde kendisine yardım eli uzatan ismi açıkladı.

Uzun süren sessizliğini TRT Müzik'teki 'Aynı Sahnede' isimli programla bozan ünlü şarkıcı Mine Koşan; sanat hayatı boyunca yaşadığı sıkıntıları ilk kez anlattı. Sekiz ay önce annesini kaybeden Koşan, zor günlerinde Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan büyük destek gördüğünü açıkladı. nbsp;
Günaydın'dan Başak Çokan'a konuşan Mine Koşan, maddi sıkıntılar yaşayarak, üç evini ve arabasını satmak zorunda kaldığını söyledi. Yaşadığı zor dönemde kimseye ajitasyon yapmadığını ifade eden Koşan, Başbakan Erdoğan'a iki kez mektup yazdığını da ilk kez açıkladı.
Mine Koşan "Albüm sözleşmeleri nedeniyle sahneye çıkamadım. Hazıra dağ dayanmaz tabii. Her şeyimi yavaş yavaş kaybettim. Bizim sektör nankördür, ağlamayana meme vermezler ama yine de ortaya çıkıp "Ben çok kötü durumdayım" demedim" şeklinde konuştu.
Mine Koşan'ın açıklamaları şöyleydi:
EMİNE ERDOĞAN'IN DESTEĞİ HAYATA BAĞLADI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığınız doğru mu?
Evet doğru, Sayın Başbakan'a iki kez mektup yazdım. Yıllardır bu camiada olduğumu ve aileme bakmakla yükümlü olduğumu belirterek kendimi anlatan bir mektup yazdım ve gönderdim. nbsp;


PRENSES GİBİ BAKILDI
Ne oldu peki? nbsp;
Ben Sayın Başbakanımız'ı, Belediye Başkanı olduğu dönemden de tanırım. Birçok belediye konserine rahmetli Adnan Şenses ile birlikte giderdim. Geçirdiğim zor günlerde Başbakanımız'ın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın maddi-manevi büyük desteğini gördüm. Bu desteğin beni gerçekten hayata bağladını söyleyebilirim. Annemi devlet hastanesine yatırmıştım, ağır bir hastalık süreci geçiriyordu. Benim anneme bakacak maddi gücüm yoktu. Emine Hanım bunu öğrenince annemi özel bir hastaneye kaldırdı. Rahmetli anneme orada prenses gibi baktılar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...