Beşiktaş'a müjde! Ayrılmak istiyor!

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'a müjde! Ayrılmak istiyor!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın istediği Chelsea'nin genç golcüsü Romelu Lukaku, kulübünden ayrılmak istediğini bildirdi.

FIFA Dünya Kupası hazırlıklarına ülkesinde devam eden Belçika Milli Takımı'nın kampında basın mensuplarına konuşan Lukaku, "Chelsea'yi bilirsiniz, her yıl yıldız bir golcü alır. Geçen sezon soyunma odasında girdiğimde karşımda Samuel Eto'o ve Demba Ba'yı gördüğümde çok şaşırmıştım" dedi.

Chelsea'de forma şansının olmadığına inandığını belirten 21 yaşındaki golcü, "Ama bu sorun değil. Birçok kulüp benimle ilgileniyor. Bu aşamada geleceğimi düşünerek iyi bir dünya kupası çıkarmalıyım" şeklinde konuştu.

Transfer aşamasında Dünya Kupası'nın bütün futbolcular için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Lukaku, "Ben de bu şansı yakalayanlar arasında olmalıyım. Chelsea de bu düşüncemi biliyor" ifadesini kullandı.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Belçikalı golcü, kiralık forma giydiği Everton'da geçen sezon 15 gol ve 8 asistlik bir performans sergilemişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...