Top dağıtan Rıdvan Dilmen olunca, izdiham kaçınılmaz oldu

/ Kaynak: İHA
Top dağıtan Rıdvan Dilmen olunca, izdiham kaçınılmaz oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Muğla'da 10 bin adet top dağıtımı yapıldı. Dağıtan da Rıdvan Dilmen olunca, kaçınılmaz olarak izdiham yaşandı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla başlattığı '10 Bin Çocuk, 10 Bin Top' projesi kapsamında top dağıtımında izdiham yaşandı. Muğla Atatürk Stadı'ndaki futbol, voleybol ve basketbol topu dağıtımına, Muğlaspor forması da giyen Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Rıdvan Dilmen, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Öğle saatlerinde stadı dolduran binlerce çocuk ve genç toplardan alabilmek için birbiriyle yarışırken, izdiham yaşandı.

Etkinlikte konuşan Rıdvan Dilmen, "Bu sahada çok anılarım var. Çok şükürler olsun ki güzel bir spor hayatımız oldu. Böylesine önemli ve ciddi bir sosyal ve sportif projeye katkı vermenin onurunu yaşıyorum. Burada olmaktan da son derece mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Rıdvan Dilmen, statta toplanan binlerce çocuğa voleybol, basketbol ve futbol topu dağıttı. Top dağıtımı esnasında izdiham yaşanırken, top alamayan çocuklara da topları Spor İl Müdürlüğü binasında dağıtıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...