Fenerbahçe, üst üste 7.kez şampiyon oldu

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe, üst üste 7.kez şampiyon oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, 2013-2014 sezonu Süper Lig Şampiyonu oldu.

Sarı lacivertliler bu şampiyonlukla üst üste 7. kez mutlu sona ulaşmış oldu. Masa Tenisi Süper Lig'de 8. ve son etap maçları bugün İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda başladı. 2 gün sürecek organizasyonun ilk gün müsabakaları sonucunda Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-0, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ise 4-1 mağlup ederek üst üste 7. kez şampiyon oldu.

ERKEKLERDEN DE İKİNCİLİK

Fenerbahçe Masa Tenisi Erkek Takımı ise ilk gün oynadığı 2 maçı da kazanmasına rağmen son gün müsabakaları öncesi şampiyonluk şansını kaybetti. Ankara Türk Telekom'u 4-1, Sistem Reklam'ı ise 4-3 yenen sarı-lacivertli ekip, sezonu 2. sırada tamamlamayı garantiledi.

Masa Tenisi Süper Lig'de 8. ve son etap maçları yarın İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...