Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cizre'de göstericilere ilginç polis anonsu

/ Kaynak: DHA
Cizre'de göstericilere ilginç polis anonsu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde olaylara müdahale eden polis göstericileri uyarmak için ilginç bir anons yaptı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yol kapatıp kimlik kontrolü yapan göstericilere polis müdahale etti. Cizre'de Nusaybin Caddesi ile Otogar Mevkii'nde yüzleri kapalı bir grup lastik yakıp yol kapatarak, geçen araçları durdurup içindekilere kimlik kontrolü yaptı.

Bölgeye müdahaleye gelen polis ekiplerine, ses bombası, molotof ve havai fişeklerle saldıran gruba, polis gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

Müdahaleyle birlikte Sur Mahallesi'nin ara sokaklarına kaçan göstericiler, burada polise molotof atmayı sürdürdü.

EYLEM YAPIYORSANIZ ADAM GİBİ YAPIN!

Yaşanan olay sırasında atılan gazdan etkilenen esnaf ve mahalle sakinleri zor anlar yaşadı. Esnafların bir kısmı işyerlerini kapatmak zorunda kaldı. Göstericilerin molotof atmasını sürdürmesi üzerine polis uyarı anonsları yaptı.

Kadın ve çocukların bulunduğu belirtilen anonsta, "Kadınlar geçiyor yapmayın, çocuklara zarar gelmesin. Eylem yapıyorsanız adam gibi yapın. Eylemlerinizi yasal çerçevede yapın, Vatandaşlara zarar gelmesin" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...