Bakırköy Devlet Hastanesinde korkutan yangın

Bakırköy Devlet Hastanesinde korkutan yangın

GÜNDEM Haberleri

BAKIRKÖY Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde meydana gelen elektrik yangını paniğe neden oldu. nbsp; nbsp;Çıkan yangında bebeklerini alan anneler kendilerini hastane bahçesine attı.Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi B Blokta üçüncü katta saat 06:30 sıralarında yangın çıktı. Kadın doğum ve çocuk polikliniklerinin bulunduğu binanın üçüncü katındaki bilişim odasında çıkan yangın nedeniyle hastanede panik yaşandı.
ÇOCUKLAR VE BEBEKLER HASTANEDEN TAHLİYE EDİLDİ
Çıkan duman nedeniyle bina görevliler tarafından boşaltıldı. Çocuklarını alarak binadan çıkan anneler korku dolu gözlerle itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini izledi. Kuvözde bulunan bebekler de doktor ve güvenlik görevlileri tarafından tahliye edilerek hastaneye ait diğer binalara götürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucunda yangın söndürüldü. Sedyelerle dışarı çıkartılan hastalar ve annelerinin kucaklarındaki bebekler ise itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından tekrar binaya alındı. nbsp;Yangın sırasında hastanede olan bir vatandaş," Hemşireler haber verdi. Bizde hemen çıktık. Çok fazla panik yaşanmadı. Hemen aşağıya indik" ifadelerini kullandı. Yapılan duman tahliyesinin ardından yeni doğum yapan bebekler ve hastalar tekrar koğuşlarına geri döndü. nbsp;
İHA-DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...