Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lice'de karakola saldırı: 2 ölü, 2 yaralı

Lice'de karakola saldırı: 2 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Lice'de kalekol yapıldığı gerekçesiyle eylem yapan gruba asker müdahale etti. Çıkan olaylarda 2 kişi öldü, 1'i asker 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grubun jandarma karakoluna saldırısı sonrası çıkan arbedede 2 kişi hayatını kaybetti, biri asker 2 kişi de yaralandı. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden olaylarda bir grup, Abalı Jandarma Karakolu'na silahlı ve molotoflu saldırı düzenledi. Çıkan olaylarda 24 yaşındaki R.B. adlı gösterici hayatını kaybederken, biri asker 2 kişi de yaralandı. Olaylar sonrası bölgeye gelen jandarma ekiplerine teröristler ağır silahlarla ateş açtı. Çıkan çatışmada 50 yaşındaki Abdulbaki Akdemir hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan ve vücudunda 3 kurşun izi tespit edilen Akdemir'in cesedi, Lice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...