Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazara zengin olan adam...

Kazara zengin olan adam...

GÜNDEM Haberleri

Eski Genelkurmay Başkanı Necip Torumtay'ın yemeğinden tel çıkınca Binbaşı Süreyya Üzmez, yiyecek-içecek bölümünün başına geçti, geleceği değişti.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Irak'a girme planına tepki için istifa eden eski Genelkurmay Başkanı Necip Torumtay, Türkiye kadar emekli binbaşı Süreyya Üzmez'in de geleceğini değiştirdi. Üzmez, Torumtay'ın yediği yemekte tel çıkınca yiyecek içecek bölümünün başına getirildi. Bu sayede gastronomiyle tanışan Üzmez, emekli olduktan sonra balık restoranı açtı. Şimdi "dünya kalite ödülü''nü alan bir işletmenin sahibi. Hayat hikayesini anlatan Üzmez, "İşinizi seviyor ve kaliteden ödün vermiyorsanız mutlaka o işi başarırsınız. Restoranın ismi Trilye değil de duvar olsa eminim müşterilerimiz yine bizi tercih edecekti. 95 farklı ülkeden 7 bin 500 üyesi bulunan Global Trade Leaders Club tarafından kalite ödülü verildi" dedi. ANKARA AA nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...