Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köprüden uçan araç tren yoluna düştü: 5 yaralı

/ Kaynak: İHA
Köprüden uçan araç tren yoluna düştü: 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de iki aracın çarpıştığı kazada, bir otomobil köprüden tren yoluna düşerken diğer otomobil köprü ucunda kaldı. Kazada ölen olmazken 5 kişi yaralandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki araç çarpıştı. Kazada İlker Kandemir yönetimindeki otomobil köprüden tren yoluna düşerken Gökhan Aslantay yönetimindeki otomobil köprü ucunda kaldı. Kazada şans eseri ölen olmazken 2 otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. 7 ay öncede aynı yerden bir otomobil tren raylarına düşmüş kazada 3 kişi yaralanmıştı

Kaza, bugün saat 00.00 sıralarında, Altınyol Sahil Güvenlik Komutanlığı önündeki köprüde meydana geldi. Karşıyaka'dan konak yönüne giden İlker Kandemir (42) yönetimindeki 35 BTT 52 plakalı otomobille Gökhan Aslantay (26) yönetimindeki 35 DP 666 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Kontrolden çıkan Kandemir yönetimindeki otomobil 5 metre yükseklikteki köprüden uçarak İZBAN tren raylarına ters düştü. Aslantay yönetimindeki araç ise taklalar atarak köprü ucunda kaldı.

5 KİŞİ YARALANDI, DURUMLARI İYİ
Kazayı görenlerin bildirmesiyle olay yerine 112 acil ekipleri, AKS 110 ekipleri ve polis ekipleri geldi. Yaralanan sürücü Aslantay ve yanındaki arkadaşları Efeye Kelle (26) ve Hakan Işık (25) olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tren raylarına Kandemir yönetimindeki aracın düştüğü sırada İZBAN'nı geçmemesi olası büyük faciayı önledi. İZBAN seferleri durdurulurken ters düşen araçta sıkışan sürücü Kandemir ve yanındaki arkadaşı Duygu Ama (22), AKS 110 ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonrası kurtarıldı. 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar Kandemir ve Ama, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 5 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

MERAKLI VATANDAŞ CEP TELEFONUYLA ÇEKİM YAPTI
Kazayı gören meraklı vatandaşlar ise köprüde ve demir raylarında sıra sıra dizilerek cep telefonuyla kazayı çekmeleri dikkat çekti. Demir raylarının üzerindeki araç, çekici ile kaldırırken, son seferini yapan İZBAN trenleri de seferlerine devam etti. Yine İZBAB içerisindeki yolcularında kazaya karışan aracı cep telefonlarıyla çektikleri görüldü. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken yaralı olan her iki otomobil sürücüleri İlker Kandemir ile Gökhan Aslantay'ın alkollü olup olmadıkları yapılacak kan testinden sonra belirleneceği öğrenildi. nbsp;

DAHA ÖNCE DE AYNI YERDEN OTOMOBİL TREN YOLUNA DÜŞTÜ nbsp;
Geçtiğimiz 16 Aralık gece yarısı,Karşıyaka'dan Konak yönüne giden, Gökhan Demir'in (21) yönetimindeki 35 MNV 80 plakalı otomobil, Altınyol Sahil Güvenlik Komutanlığı önünde iddiaya göre önüne köpek çıkınca el freni ile fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, köprüden uçarak İZBAN demir yoluna düşmüştü. Otomobil o sırada geçen İZBAN'a yandan çarparak dururken şans eseri kazada otomobilin içerisinde olan sürücü Demir ve arkadaşları Uğur Taşkın (20) ve Düzgün Taşkın (24) yaralanarak kurtulmuşlardı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...