Sneijder Galatasaray'a asla zarar veremem

Sneijder Galatasaray'a asla zarar veremem

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takım formasıyla boy gösterecek olan Sneijder, turnuvada sakatlıktan kaçınmak için büyük çaba sarf edeceğini söyledi.

Yıldız oyuncu, "Galatasaray'daki kariyerim için İstanbul'a sağlam dönmem şart. Eğer sakatlık yaşanırsa, kulüp bundan büyük zarar görür. Bunun iyileşme süreci de var. Bu yüzden kendime çok dikkat edeceğim" diye konuştu. Futbolu bıraktıktan sonra Mourinho'nun yardımcısı olma fikrine sıcak baktığını belirten Sneijder, "Her durumda Jose Mourinho'nun stajyeri olacağım. O bana bunun sözünü verdi ve sözünün arkasında duracaktır. O benim yanında oturmayı sevdiğim bir insan. Böyle hocalara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Kick-boks antrenmanları ile kendini genç hissettiğini belirten yıldız oyuncu, "Sanki 10 yaşında gibiyim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...