Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kutsi'nin Nürnberg konserinde izdiham

/ Kaynak: DHA
Kutsi'nin Nürnberg konserinde izdiham

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Ünlü şarkıcı Kutsi'nin konserinde izdiham çıktı. 2 saat boyunca sahnede kalan Kutsi, genç hayranlarını kırmayarak onların isteklerini de yerine getirdi.

Almanya'nın Nürnberg kentinde geleneksel hale gelen Hulusi Koçak organizesindeki 6'ncı Türk Günü bu yıl kent merkezindeki Plarrer Meydanı'na açılan ve 'Gostenbul' denilen Gostenhofer Hauptstr Sokağı'nda gerçekleşti. 3 gün boyunca trafiğe kapatılan sokaktaki Türk işletmeciler Türkiye'yi yaşatırken, sahnede birbirinden ilginç sanatsal faaliyetler yer aldı. Sanatçı Kutsi'nin konserinde izdiham görüldü. Kutsi yeni albümü Yaz Günü'nden eserler seslendirirken eski şarkılarına da yer verdi. 2 saat boyunca sahnede kalan Kutsi, genç hayranlarını kırmayarak onların isteklerini de yerine getirdi.Türk gününde Medina Derneği'nde de eski Türk kıyafetleri defilesi düzenledi. Yerel sanatçıların da sahne aldığı Nürnberg Türk Günü'nde satıcılar Türkiye'deki gibi bağırarak müşteri çekmeye çalıştı.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...