Gökhan Töre'ye veda, Olcan'a çılgın teklif!

Gökhan Töre'ye veda, Olcan'a çılgın teklif!

SPOR Haberleri

Silahlı baskın ve pahalı oluşu nedeniyle Gökhan Töre'den vazgeçen Ünal Aysal, Mevlüt ve Olcan için teklifleri revize etti.

Roberto Mancini'ye 3 yerli çilek armağan etmek isteyen Ünal Aysal, yarından itibaren düğmeye basıyor. Bir taraftan Mevlüt Erdinç için pazarlıkları sürdüren Aysal, Olcan ve Gökhan Töre konusunda da kararını verdi. Mevlüt için 2 milyon+Dany teklifini 2.5 milyon euro+Dany olarak revize edecek olan Aysal, Gökhan Töre için de kararını verdi.

SABIKALI TÖRE O PARAYI ETMEZ

Aysal, adı silahlı baskına karışan Gökhan Töre'yi hem saha dışındaki tavırları hem de pahalı oluşu nedeniyle istemiyor. 7.5 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulan G.Saray Başkanı, Töre'nin 4 yıllık 8 milyon euro isteğine de sıcak bakmıyor. GSTV'de "Hocamız isterse Töre için teklif yaparız" diyen Aysal, bu konuda fikrini değiştirirken alternatif isimlere yönelecek.

ADIN NASIL İKNA EDİLECEK?

Olcan Adın konusunda ise sakin bir politika uygulayan G.Saray, bir yandan Beşiktaş'ın durumunu gözetliyor, bir yandan da teklifleri yeniliyor. Trabzonspor'a Ünal Aysal son gelişmelerin ardından yeni bir teklif sundu. Bu da oldukça çılgınca. 2 milyon euroluk nakit parayı 2.5 milyon euroya çıkartan G.Saray, bu paraya Gökhan Zan+Emre Çolak+Umut Bulut'u ekledi. Bu teklife Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun artık sıcak bakması beklenirken iş artık "Beşiktaş'ı isterim" diyen Olcan Adın'ın iknasına kalacak. (AKŞAM)

Olcan Adın son sözünü söyledi

Trab shy;zons shy;por'da Ol shy;can Adın kri shy;zi çö shy;zü shy;lü shy;yor. Se shy;zo shy;na dam shy;ga shy;sı shy;nı vu shy;ran oyun shy;cu shy;lar shy;dan olan Ol shy;can, "Gön shy;der shy;me shy;yiz" açık shy;la shy;ma shy;la shy;rı shy;na rağ shy;men for shy;ma shy;sı shy;nı giy shy;me shy;yi çok is shy;te shy;di shy;ği Be shy;şik shy;taş'a 1 adım da shy;ha yak shy;laş shy;tı. İş shy;te Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray'ın da is shy;te shy;di shy;ği fa shy;kat Be shy;şik shy;taş'a kap shy;tır shy;mak üze shy;re ol shy;du shy;ğu Ol shy;can Adın'da shy;ki son ge shy;liş shy;me shy;ler.

Baş shy;kan İb shy;ra shy;him Ha shy;cı shy;os shy;ma shy;noğ shy;lu "Bü shy;yük he shy;def shy;le shy;ri shy;miz var. İs shy;tan shy;bul'da kay shy;bo shy;lur shy;sun, se shy;ni bı shy;rak shy;ma shy;yız" de shy;miş shy;ti. Ol shy;can ise "Ai shy;lem ile gö shy;rü shy;şe shy;yim" di shy;ye shy;rek top shy;lan shy;tı shy;dan ay shy;rıl shy;mış shy;tı. Ba shy;şa shy;rı shy;lı fut shy;bol shy;cu, me shy;na shy;je shy;ri ara shy;cı shy;lı shy;ğıy shy;la yö shy;ne shy;ti shy;me dö shy;nüş yap shy;tı ve "Mü shy;sa shy;ade edin" ay shy;rı shy;la shy;yım gö shy;rü shy;şü shy;nü tek shy;rar shy;la shy;dı.

Ol shy;can bu me shy;sa shy;jı shy;nın içine te shy;da shy;vi gö shy;ren ba shy;bası shy;nın du shy;ru shy;mu shy;nu da ek shy;le shy;di. "Ba shy;bam İs shy;tan shy;bul'da te shy;da shy;vi gö shy;rü shy;yor. Onun shy;la da shy;ha ya shy;kın shy;dan il shy;gi shy;len shy;me shy;li shy;yim" de shy;di shy;ği ve an shy;la shy;yış bek shy;le shy;di shy;ği öğ shy;re shy;nil shy;di.

Se shy;zon so shy;nu söz shy;leş shy;me shy;si bi shy;te shy;cek olan Ol shy;can için Be shy;şik shy;taş en net tek shy;li shy;fi shy;ni yap shy;tı. 29 ya shy;şın shy;da shy;ki fut shy;bol shy;cu shy;nun bon shy;ser shy;vi shy;si için 5 mil shy;yon eu shy;ro öner shy;di. Bu rakam resmileşirse, Başkan Fikret Orman dönemindeki en yüksek bonservis bedeli olacak. Bor shy;do-Ma shy;vi shy;li shy;ler ise 6 mil shy;yon eu shy;ro shy; istiyor. Fark 1 milyon euroya kadar indi. Bu arada Si shy;yah-Be shy;yaz shy;lı shy;lar, so shy;run shy;lu fut shy;bol shy;cu shy;su Gök shy;han Tö shy;re'nin söz shy;leş shy;me shy;si shy;ni ye shy;ni shy;le shy;mek adı shy;na is shy;tek shy;li de shy;ğil. Kar shy;tal da shy;ha ön shy;ce Si shy;vok, Ho shy;los shy;ko ve 2 mil shy;yon eu shy;ro öner shy;miş shy;ti. Trab shy;zon ka shy;bul et shy;me shy;miş shy;ti. (MİLLİYET)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...