HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

Kaynak:
Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri  / 

Beşiktaş ilk yabancı transferini gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlılar Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş yönetimi bir süredir uğraş verdiği Rodrigo Moledo transferinde son aşamaya geldi. 26 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Moledo'nun bonservisi konusunda da Metalist Kharkiv ile büyük oranda uzlaşma sağladı.

Beşiktaş Moledo için Ukrayna ekibine yaklaşık 3 milyon euro ödeyecek. Brezilyalı defans oyuncusu ile de 3 yıllık mukavele imzalanması planlanıyor. Siyah beyazlı yönetimin Moledo konusunda resmi açıklamayı önümüzdeki hafta içinde yapması ve transfer ile ilgili görüşmeleri Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirmesi bekleniyor.

Moledo geçen sezon başında Brezilya'nın Internacional kulübünden 5 milyon euro bedel karşılığında Metalist Kharkiv'e transfer olmuştu. Ukrayna ekibinde geçirdiği bir sezonda 17 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Moledo, mart ayında omzundan sakatlık geçirdi. Yaşadığı sakatlığın etkisinden kurtulan Moledo'nun Metalist Kharkiv'den ayrılmak istemesi Beşiktaş'ın transferi büyük ölçüde tamamlamasında önemli rol oynadı. nbsp;

Transferde bir sorun yaşanmaması halinde Rodrigo Moledo Beşiktaş'ın 29 Haziran'da başlayacak yurt dışı hazırlık kampında yer alacak.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...