Galatasaray transferde alternatifleri düşünüyor!

Galatasaray transferde alternatifleri düşünüyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da transfer çıkmazı. Mancini konusundaki belirsizlik, Olcan, Gökhan Töre ve Astori ile ilgili gelişmeler üzerine alternatifler ön plana çıktı.

Galatasaray transferde sıkıntılı bir döneme girdi. Teknik direktor Roberto Mancini konusunda yaşanan belirsizlik, çalışmaların aksamasına neden oldu. Galatasaray'in transfer listesinde ilk siralarda yer alan Olcan ve Gökhan Töre konusunda yaşanan engeller yönetimi düşündürüyor.

Trabzonspor kulübünün Olcan'ı takimda tutmak istemesi, Gökhan Töre'nin de Türkiye'de kalmak istememesi sarı-kırmızılıların önünü tıkıyor.

Galatasaray ayrıca yabancı stoper transferinde de zorluklar yaşıyor. Cagliari'den Astori'yi isteyen yonetim, İtalyan savunmacının Lazio ile görusmesinden dolayı aşama kaydedemedi. River Plate'in genç stoperi Balanta'yı da listesinde tutan yönetim, Arjantin ekibinden de olumsuz yanıt aldı. Stoper transferinde gözler yeniden Rhodolfo'ya çevrildi.

Aynı zamanda defansa yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok'un, kulübünden gelen sözleşme uzatma teklifine vereceği yanıtı bekliyor. Ugur sözleşme yenilemezse başarılı stoper icin temaslar hız kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...