İhlas Vakfı Moritanyalı misafirlerini konuk etti

İhlas Vakfı Moritanyalı misafirlerini konuk etti

YAŞAM Haberleri

Afrika'da yapmış olduğu çalışmalar ve organizasyonlarla birçok ülkeye yardımlarda bulunan İhlas Vakfı'na bu ülkelerden teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Afrika'da yapmış olduğu çalışmalar ve düzenlediği organizasyonlarla birçok ülkeye yardımlarda bulunan İhlas Vakfı'na bu ülkelerden teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Atlas Okyanusu kıyılarında bir İslam ülkesi olan Moritanya'dan gelen milletvekilleri Ömer Feth Sidi Abed Elkader ve Balahi Yahya İhlas Vakfı'nı ziyaret ederek Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay ile görüştü. İhlas Vakfı'nın Yenibosna'da bulunan merkezinde gerçekleşen görüşmede İhlas Vakfı'nın Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık ve İhlas Vakfı Moritanya Sorumlusu Ali Ören de hazır bulundu. Görüşmede konuşan Elkader, "İhlas Vakfı'nın Moritanya'ya daha çok hizmet getirmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca İhlas Vakfı'na ait yurtlarda Moritanyalı öğrencilerin barındırıldığı için teşekkürlerini sundu. nbsp;Elkader'in anlattıklarını dinleyen Mehmet Okyay, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okyay, Moritanya'da dahil olmak üzere ellerinden gelen bütün imkanları, hayırseverlerin yardımlarıyla Afrika'da 54 ülkede muhtaçlara ulaştırmaya çalıştıklarını vurguladı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...