Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıllı telefon aklımızı aldı!

Akıllı telefon aklımızı aldı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Amerikalı bilim adamlarının araştırmasına göre akıllı telefon ve bilgisayar teknolojisinin sık kullanan her 7 gençten biri hafıza sorunları yaşıyor.

Amerikalı bilim adamlarının araştırması, her 7 gençten birinin hafıza sorunları yaşadığını ortaya koydu. Uzmanlara göre; bunun en önemli nedeni akıllı telefon ve bilgisayar teknolojisinin sık kullanımı.

Aynı anda birçok teknolojik aleti kullanmak dikkat süresini kısaltıyor, odaklanmayı zorlaştırıyor. Her an her şeyden haberdar olmak stresi artırıyor. Bunlar da hafızayı olumsuz etkiliyor.

Uzmanlar, internet bağımlılığının belirtilerini şöyle sıraladı:

İnternet olmadığı zaman huzursuz hissetme, planlanan internet kullanım süresine uymama ve bununla ilgili yalan söyleme, kendini kötü hissetmesine rağmen internet kullanmayı bırakmama.

İnternet bağımlıları tedavi görebilecek

Bu arada İstanbul'da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan İnternet Bağımlılığı Polikliniği, haftada 1 gün rahatsızlığı olanlara hizmet verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...