Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji kuvvetli yağış için yine uyardı, bu iller dikkat!

/ Kaynak: DHA
Meteoroloji kuvvetli yağış için yine uyardı, bu iller dikkat!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Dikkat! Meteorolojiden kuvvetli sağanak yağış için bir uyarı daha geldi. Kuvvetli yağmur hangi illerde yağacak işte o uyarı ve detayları.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli sağanak yağış için bir uyarı daha geldi. Kuvvetli yağmur hangi illerde yağacak işte o uyarı ve detayları.Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun Batısında yerel sağanak beklendiği belirtildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi; 'İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun Batısı, Batı Karadeniz'in İç Kesimleri ile Muğla, Bilecik ve Çorum çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar vb) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.'


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...