Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'den gelen şehit haberi, Çorum'u yaktı

/ Kaynak: İHA
Mardin'den gelen şehit haberi, Çorum'u yaktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'de askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Gürsel Erdoğan'ın Çorum'daki babaocağına ateş düştü.

Mardin'den gelen şehit haberi, Askeri araç devrildi Jandarma Komando Er nbsp;Gürsel Erdoğan şehit oldu. nbsp; nbsp; Mardin'in Yeşilli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Gürsel Erdoğan'ın Çorum'un Alaca ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Jandarma Komando Er Gürsel Erdoğan'ın şehit haberi sabah saatlerinde alaca ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Oğullarının şehit haberini alan baba Yüksel Erdoğan ve anne Gülseren Erdoğan acı haberle yıkıldı. 3 kardeş olduğu öğrenilen şehit Erdoğan'ın İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduğu askerden önce turistik bölgelerde garson olarak çalıştığı öğrenildi. Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, şehit Erdoğan'ın Yıldızhan mahallesindeki baba evini ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Oğlunun şehit haberi ile sürekli gözyaşı döken baba Yüksel Erdoğan'ı yakınları ve askeri personel güçlükle teselli etti. nbsp;
Mardin'den gelen şehit haberi, Çorum'u yaktı

TAKDİR BELGESİ ALMIŞ nbsp;
İzmir Yeni foça'da askerliğini yapan Gürsel Erdoğan'ın eğitim ve atış görevlerinde gösterdiği üstün başarı ve komutanları ile arkadaşları arasında herkesin sevgi ve saygısını kazandığı için takdir belgesi ile ödüllendirildiği öğrenildi. Şehit Jandarma Komando Er Gürsel Erdoğan'ın cenazesinin yarın Alaca'da düzenlenecek olan askeri törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Mardin'den gelen şehit haberi, Çorum'u yaktı nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...