Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'nin en çılgın alışveriş festivali için geri sayım başladı

Türkiye'nin en çılgın alışveriş festivali için geri sayım başladı

Ekonomi Haberleri

İstanbul Shooping Fest kapsamında yer alan ve ilki gerçekleştirilen Osmanbey Weekend 14 haziranda başlıyor.

Türkiye'nin en prestijli markalarının da içinde yer aldığı festival çerçevesinde dünyanın moda başkentlerine toptan satış yapan ünlü markalar, şimdiye kadar görülmemiş fiyatlarla doğrudan tüketiciye kapılarını açıyor. Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) tarafından düzenlenen festivalde doğrudan tüketiciye sunulacak ürünlerin yüzde 90'ı ihracat markalarından oluşacak.
İKİ GÜN BOYUNCA ALIŞVERİŞ BAYRAMI
Yaklaşan yaz tatili öncesi alışveriş tutkunlarına, toptan fiyatına perakende satış yapacak olan ünlü mağazalar hazırlıklarını şimdiden tamamladı. İki gün sürecek olan Osmanbey Weekend içinde bine yakın mağaza yer alacak. Festival kapsamında yazlık elbiseler, ünlü markalara ait bikini ve mayolar, abiye elbiseler ve gömlekler, kravat ve takım elbiseleri ihracat fiyatları ile tüketiciyle buluşturacak.
VİTRİNLERDE NELER OLACAK
İki günlük festival süresince dünyaca ünlü Türk markalarının satış fiyatları da belirlendi. Akşam saat 23.00'e kadar festivale katılan tüm mağazalar açık kalacak. İstanbul Shooping Fest, Osmanbey Weekend mağazalarında bazı ürünler ve fiyatları şöyle olacak..
Kravatlar 3 TL
Gömlekler 5 TL
Kadın elbiseler 9.90 TL
Abiye elbiseler 19.90 TL
Mayo - Bikini 19.90 TL
Çocuk pantolonları 12 - 13 TL
DEFİLE VE CANLI MÜZİK ZİYAFETİ
Osmanbey Weekend etkinliklerinde iki gün boyunca 40 mankenin katıldığı defilelerde yılın moda elbiseleri sergilenecek. Konserler ve DJ performansları ile alışveriş yapmaya gelenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Babalar Günü'ne özel ürünlerin de vitrinlerde yer alacağı festival süresince Osmanbey sokakları gecenin ilk saatlerine kadar bisikletli mankenler, Latin dansçılar, perküsyon gösterileri, özel kostümlü kızlar ve sürpriz gösteriler ile şölen alanına dönüşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...