Galatasaray'da stoper için 3. aday!

Galatasaray'da stoper için 3. aday!

SPOR Haberleri

Stoper arayışlarına devam eden Galatasaray için Brezilya'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Yaz aylarında kadrosuna bir stoper katacak olan Galatasaray'da bir aday daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Rhodolfo ve Davide Astori ile birlikte 2 ismin daha listesinde olduğunu kaydeden Ünal Aysal'ın işaret ettiği isimlerden birinin Botafogo'dan Doria olduğu öne sürüldü.Brezilya basınında yer alan haberlere göre, sarı-kırmızılılar sezon sona ermeden Doria için 10 milyon euroluk bir teklif yaptı, ancak serbest kalma bedeli 20 milyon euro olduğu belirtilen oyuncunun bonservisi için yapılan bu teklif kabul görmedi. G.Saray'ın teklifinin peşinde olmadığı ve 9 aya yayılmak istendiği bilgisi paylaşılırken, Monaco'nun da oyuncunun peşinde olduğu ifade edildi.
SANTOS HAREKETE GEÇMEK ÜZERE...
Öte yandan Santos'un da 19 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediği açıklanırken, Galatasaray'ın elini çabuk tutması gerektiği kaydedildi. Santos Başkanı Odilio Rodrigues, genç savunmacı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Doria iyi bir savunmacı, ancak Botafogo'nun oyuncusu. Onlar şu anda bir grup yatırımcı ile pazarlıktalar ve pazarlıklarımız da buna göre şekillenecek" diye konuştu.
2017'de sözleşmesi sona erecek olan Doria'nın bonservisinin sadece yüzde 40'ına Botafogo sahip. Geri kalan kısım ise sponsor firma ile birlikte bir fon şirketinde bulunuyor. Maltalı bir şirketin, oyuncunun Botafogo'daki hakları için bir takım görüşmelerde bulunduğu, ancak istenen rakam üzerinde anlaşamayınca, görüşmelerden çekildiği belirtildi.
Geçtiğimiz sezon takımının banko oyuncularından biri olan 1,88'lik oyuncu, 30 mücadelede sahada yer alırken, 1 gol attı. Genç oyuncunun Serie A devi Juventus ve Premier Lig'den Chelsea'nin yetkilileri tarafından da takip edildiği iddia ediliyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...