Karşıdan karşıya geçecekti, kucağında bebeği ile can verdi

/ Kaynak: AA
Karşıdan karşıya geçecekti, kucağında bebeği ile can verdi

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te, misafirlikten dönerken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına araba çarptı. Genç kadın kucağında bebeği ile can verdi.

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan kadın ile kucağındaki bebeği hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Selda Cihan'ın kullandığı 01 GC 620 plakalı otomobil, Üniversite Bulvarı Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü önünde halk otobüsünden inip karşıya geçmeye çalışan Leyla Avcı (41) ve kucağındaki Nisa Nur Avcı'ya (2) çarptı. Annesiyle hareket etmeyen Emir Avcı (10) ise kazadan kurtuldu.Çarpmanın etkisiyle savrulan anne ve bebeği olay yerinde yaşamını yitirdi. Anne ile kızının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığında toprağa verildi.
Araç şoförü Cihan, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
- Motosiklete sığmayınca halk otobüsüne binmişler
Avcı ailesinin Konak Mahallesi'ndeki evinde büyük hüzün yaşandı. Leyla Avcı'nın, kızı Nisa Nur ve oğlu Emir Avcı (10) ile Karşıyaka Mahallesi'ndeki ablasının evine gittiği, eşi Ahmet Avcı'nın da daha sonra onlara katıldığı öğrenildi. Misafirlik dönüşünde Ahmet Avcı'nın motosikletle eve geldiği, motosiklete sığmadıkları için eşi ve çocuklarını halk otobüsüyle gönderdiği belirtildi.
Kaza sırasında annesinin yanında bulunan Emir Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüs durağında karşıya geçmeye çalışan annesinin kendisine "Emir" diye bağırdığını ancak kendisinin geçmediğini söyledi. Avcı, "Durakta durdum, geçemedim. Araba hızla geldi çarptı. Annem kanlar içinde kaldı. Kardeşim de yuvarlandı" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...