Turkcell özel sektörün kurumlar vergisi şampiyonu oldu

/ Kaynak: AA
 Turkcell özel sektörün kurumlar vergisi şampiyonu oldu

Ekonomi Haberleri  / AA

Turkcell, 590 milyon 922 bin 342 Türk Lirası ile 2013 yılında özel sektörün en fazla Kurumlar Vergisi ödeyen kuruluşu oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 2013 Kurumlar Vergisi ilk 100 sıralamasına göre şirket, teknoloji-bilişim sektörünün ve İstanbul'un en çok vergi veren kurumu unvanlarına da sahip oldu. Son 6 yıldır Türkiye'nin en çok vergi veren kurumları arasında ilk 10'da yer alan Turkcell, 2008 yılında da Kurumlar Vergisi şampiyonluğuna imza atmıştı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Doğan Erden, sektörünün ve İstanbul'un yanı sıra özel sektör genelinde de vergi rekortmeni olmanın Turkcell açısından büyük onur olduğunu belirterek, "Ülkemize ve insanımıza sadece altyapımızla ve teknolojimizle değil, ödediğimiz vergilerle de hizmet sunmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Turkcell bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Türkiye'ye katkısını artırarak sürdürecek" değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...