Barcelona o yıldızı satmak istemiyor!

Barcelona o yıldızı satmak istemiyor!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Barcelona'lı sol bek Jordi Alba'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

AS'ın haberine göre, 2012 yılında Valencia'dan transfer edilen Jordi Alba'yı satmayı düşünmeyen Barcelona'nın yüksek bonservis bedeli ödenmesi halinde başarılı futbolcuyu elden çıkarabileceği öğrenildi. Patrice Evra ile sözleşme yenilemesine rağmen 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katarak takım içinde rekabet oluşturmayı hedefleyen Kırmızı Şeytanlar'ın Dünya Kupası sonrasında bu transfere hız vermeyi düşündüğü belirtildi. Öte yandan Luke Shaw transferi için de Southampton ile görüşmelerini sürdüren Manchester United'ın iki isimden birini transfer etmek istediği ifade edildi. Alba, İspanya Milli Takımı ile Brezilya Dünya Kupası'nda mücadele edecek. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...