Bağcılar'da HDP'liler bir vatandaşı linç etmeye çalıştı

/ Kaynak: İHA
Bağcılar'da HDP'liler bir vatandaşı linç etmeye çalıştı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bağcılar'da Lice'de yaşanan olayları protesto eden HDP üyesi grup, kendilerine tepki gösteren bir vatandaşı linç etmeye çalıştı.

Polis gruba müdahale ederek yaşanan arbedeyi engelledi. Bağcılar'da polisin müdahalesi ile dağılan grup, bir süre sonra tekrar HDP İlçe Teşkilatı önünde toplandı. Bu sırada bir vatandaşın eylemcilerle sözlü tartışması kavgaya dönüştü. Eylemciler kendilerine tepki gösteren vatandaşı linç etmeye çalıştı. Yaşanan arbede üzerine polis, gruba bir kez daha biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında göstericilerin darbeleri ile yaralanan vatandaşa polisin yardım ettiği görüldü. Öte yandan olaylar sırasında biber gazından etkilenen vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Gazdan etkilenen bir vatandaşın yere oturarak fenalık geçirdiği görüldü. Olaylar sırasında yaralanan bir polis de arkadaşları tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi. Bağcılar'da gerginlik sürüyor. nbsp;

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...