Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toprağa verildiler

/ Kaynak: İHA
Toprağa verildiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Serinlemek için yangın söndürme havuzuna giren ve boğulan iki çocuğun cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Çayboyu Mahallesi'nde serinlemek için yangın söndürme havuzuna giren ve boğulan iki çocuğun cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Hakan Şahin'in cenazesi Kavaklıdere ilçesinde, İsmail İnan'ın cenazesi ise Çayboyu Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kavaklıdere Kaymakamı Doğan Kemelek, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Kavaklıdere ilçesine bağlı Çayboyu Mahallesi'ndeki özel bir erkek öğrenci yurdunda kalan İsmail İnan (15) ve Hakan Şahin (14) serinlemek için girdikleri orman yangın söndürme havuzunda boğularak hayatını kaybetti. Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait etrafı tel örgülerle çevrili havuza girerek hayatını kaybeden çocukların cansız bedenleri yaklaşık 3 saatte suyun boşaltılması sonrasında çıkarılabilmişti.

Çocuklardan Hakan Şahin'in Çayboyu Şehit Şenol Özbay Ortaokulu son sınıf öğrencisi, İsmail İnan'ın ise Kavaklıdere Sadık Göçer Lisesi birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. İki öğrencinin cenazeleri ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Hakan Şahin'in babası Sayit Şahin cenazede ayakta durmakta zorlanırken, 112 Acil Servis ekipleri tarafından oturması için sandalye getirildi. Cenaze sonrası Vali Mustafa Hakan Güvençer'in de katıldığı törenle Hakan Şahin toprağa verildi.

Kavaklıdere ilçesindeki cenaze töreninin ardından ikinci tören Çayboyu Mahallesi'nde düzenlendi. Çayboyu Mahallesi'nde düzenlenen tören esnasında Vali Mustafa Hakan Güvençer törene yetişemedi. İsmail İnan'ın cenazesi başında bekleyen cemaat yağmur nedeniyle cenaze namazının kılınmasını isteyince İnan'ın cenaze namazı, Vali beklenmeden kılındı. İsmail İnan'ın babası Dursun İnan cenaze töreni esnasında metanetini korurken, tören sonrası İnan'ın sınıf arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...