Bu mutlu günlerinde eylemin ortasında kaldılar

/ Kaynak: İHA
Bu mutlu günlerinde eylemin ortasında kaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda düğün salonuna giden gelin arabası yapılan eylemin ortasında kaldı.

Gelin arabası ve davetliler kapatılan cadde yerine ara sokaklardan salona ulaştı. Eylemden tedirgin olan genç çift ve davetliler, salona koşar adım girdi.

Lice'de çıkan olayları bahane eden bir grup gösterici, Okmeydanı sokaklarını savaş alanına çevirdi. Molotofkokteyli, taş, şişe ve taşlarla saldıran gruba polis, biber gazı ve akrep olarak tabir edilen zırhlı araçlarla müdahale etti. Eylem sırasında molotof ve havai fişek atan göstericilerin kendilerini korumak için tahtaları kalkan olarak kullandıkları gözlendi. Atılan havai fişekler çekim yapan gazetecilere de zor anlar yaşattı. Bir göstericinin attığı havai fişek İHA kameramanını teğet geçti.

GELİN ARABASI VE DAVETLİLER EYLEMİN ORTASINDA KALDI

Eylemin gerçekleştiği sırada yoldan geçen bir gelin arabası ve düğüne giden davetliler zor anlar yaşadı. Gösterilerin yapıldığı bölgeye yakın bir düğün salonuna gitmek için yola çıkan gelin arabası Okmeydanı Şark Kahvesi üzerine geldiğinde bir anda polis ve eylemcilerin arasında kaldı.

GENÇ ÇİFT VE DAVETLİLER KOŞAR ADIM SALONA GİRDİ

Gelin arabası ara sokaklara yönlendirilirken, davetlilerle gelin damat tedirgin bir şekilde salona ulaştı. Bu sırada kendilerini korumak için hamle yapan davetlilerin hızlı adımlarla salona girdikleri gözlendi. Tedirgin olan davetlileri salon girişindeki görevli sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan, akşam saatlerinde başlayan gerginlik yer yer sürüyor. Polisin bölgedeki bekleyişi devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...