Çocuğum gelmeden bana lokma haram!

Çocuğum gelmeden bana lokma haram!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın kaçırdığı çocukların anneleri haftalardır yol gözlüyor. Analar da evlatlarına kavuşana kadar 'açlık grevi' yapma kararı aldı!..

Terör örgütünün, beyinlerini yıkayıp dağa kaldırdığı çocukların aileleri pes etmiyor... 60'dan fazla aile 3 haftadır Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin karşısında her türlü engellemeye rağmen oturma eylemi yapıyor. Ancak anaların 'yardım edin' çığlığını duymak istemeyen BDP ve HDP, çocukları kurtarmak yerine ailelerin acısıyla dalga geçiyor. Aileler, Lice ilçesinde meydana gelen olaylar sebebiyle eyleme bir gün ara verdi. Kentteki bir otelde kalan aileler, bugünden itibaren 2 günlük açlık grevine başlayacaklarını açıkladı. 16 yaşındaki oğlu Efekan Toklar'ın örgütten kurtarılması için mücadele eden Vanlı Süreyya Toklar, "Evladım 3 aydır kayıp. Hepimizin ortak kararıyla açlık grevine başlayacağız. Çocuklarımız bize geri verilene kadar vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu. Hiçbir siyasi partiye mensup olmadıklarını vurgulayan Toklar, şöyle devam etti: "Bizim üzerimizden siyaset yapılmasını kabul etmiyoruz. Bütün yetkililere sesleniyorum, bir çözüm üretin. Biz sadece evlatlarımızı istiyoruz." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...